Agència de col·locació autoritzada nº 1000000076

Entrar


Correu-vos llança 3.381 vacants de personal laboral fix

Correus ha obert el termini d'inscripció per a cobrir 3.381 llocs de personal laboral fix en categories operatives. Els interessats poden inscriure's des de hui, 23 de novembre, fins a les 23.59 hores de l'1 de desembre, a través de la web corporativa de Correus. 

Aquest procés suposa l'oferta de 3.381 llocs de personal laboral fix, per a exercir funcions de repartiment d'enviaments, tasques logístiques i atenció al client en oficines. És una convocatòria conjunta que inclou els llocs corresponents a les taxes de reposició aprovades per a l'any 2019 (1.381 llocs), així com 2.000 llocs dels contemplats en el pla d'estabilització d'ocupació temporal 2018-2020 signat amb les organitzacions sindicals CCOO, UGT, CSIF i Sindicat Lliure. En concret, 2.356 per a tasques de repartiment, 505 per a agent de classificació i 520 per a atenció al client en oficines.

Ocupació en totes les províncies

Donada la implantació nacional i capil·laritat de Correus, els 3.381 llocs estan distribuïts per tot el país. Catalunya, amb 840 llocs, és la comunitat autònoma amb major nombre de places, seguida per Madrid, amb 590, i Comunitat Valenciana, amb 473 llocs oferits.

Amb l'objectiu de dur a terme un procés el més intuïtiu possible, i en el marc del compromís de transparència de la companyia, les bases que regeixen aquest procés ja estan disponibles en la pàgina web de Correus (més informació en https://www.correos.com/personas-y-talento/). Des del seu començament, aquest procés s'ha dut a terme garantint els principis de publicitat, mèrit, capacitat i igualtat de tracte a dones i homes. 

Amb aquesta convocatòria es reforça la marca Correu-vos com a ocupadora de qualitat i l'aposta de la companyia per l'ocupació estable i el desenvolupament professional dels seus empleats i empleades. Així mateix, es garanteix un  marc estable de relacions laborals i es potencia el talent com a accelerador del canvi que s'està  produint en l'empresa davant els nous reptes i les demandes dels seus clients. 

Tota la informació relativa a aquest procés es pot consultar en la web de Correus: https://www.correos.com/personas-y- talent/

Consulta la notícia original AQUI

961753277
Major, 15
46230 - Alginet
(Valencia)
ocupacio@alginet.es