Agència de col·locació autoritzada nº 1000000076

Entrar


Últims dies per a apuntar-se a les noves borses d'ocupació pública del IDAE: 95 places disponibles

24/09/2021

 


 

La transició ecològica es preveu que siga un dels motors d'ús dels pròxims anys, alguna cosa que, més enllà dels plans del Govern actual, ve marcat per la concessió d'ajudes des de la Unió Europea que prevalen el compromís amb les noves tecnologies i l'eficiència com un dels compromisos.

En aquest context, el IDAE (Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia), ha llançat la que fins ara és la seua major oferta d'ocupació pública. Un total de 95 places i 8 borses d'ocupació que rebran candidats per a la convocatòria fins al 29 de setembre de 2021, només fins d'ací a uns dies.

Aquest organisme, adscrit al Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, actualment compta amb una plantilla de prop de 200 professionals.
Quins tipus d'ocupacions s'ofereixen

Aquestes contractacions pretenen reforçar el seu equip davant la posada en marxa del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (*PRTR), dissenyat pel Govern i aprovat per la Comissió Europea per a la mobilització dels fons europeus Next Generation EU.

La convocatòria, al seu torn, es divideix en 8 bosses de candidatures segons l'àmbit en el qual es requerisca incorporar nous professionals. Concretament, es tracta de les àrees d'Energia, Gestió de Projectes, Econòmica, Financera, Informàtica, Jurídica, Recursos Humans i Gestió i Tractament de la Informació.

Per tant, entre els perfils demandats figuren professionals de:

- Enginyeria / Ciències Ambientals

- Economia / Finances / Administració i Direcció d'Empreses

- Dret

- Relacions Laborals

- Àrees tecnicocientífiques

- SAP

- Anàlisis de dades

En aquestes convocatòries, íntimament lligades al procés de transició ecològica que afronta ara el país, *IDAE cerca tant professionals amb experiència consolidada en el sector, com a professionals joves que inicien la seua carrera professional i persones que busquen reciclar-se i especialitzar-se en un dels àmbits amb més projecció de futur.

Com apuntar-se a la convocatòria

El procés selectiu es realitzarà mitjançant el sistema de concurs oposició. Durant la fase d'oposició, els aspirants realitzaran proves escrites generals i específiques per a cada especialitat, mentre que en la fase de concurs es valoraran els mèrits aportats i demostrats en cada cas.

Per a apuntar-se, fins al 29 de setembre, els candidats han de descarregar un fitxer Word de la pàgina de convocatòries de l'organisme que han d'emplenar.

Juntament amb ell, cal presentar DNI, CV actualitzat, una carta de motivació, còpia del títol que es requerisca segons la convocatòria així com d'anglés si és necessari.

La presentació ha de realitzar-se per correu electrònic, remetent-ho a la bústia corresponent a la bossa a la qual s'opta, consignant en l'assumpte del correu cognoms, nom i la referència de la bossa a la qual presenta la seua candidatura. En aquest enllaç es poden trobar tots els correus electrònics.

Consulta la notícia original ACI

961753277
Major, 15
46230 - Alginet
(Valencia)
ocupacio@alginet.es