Agència de col·locació autoritzada nº 1000000076

Entrar


La importància del networking: el 81% troba ocupació a través d'una xarxa de contactes

I és que només un 15% dels quals van participar en aquesta enquesta va trobar ocupació a través dels anuncis publicats en diferents pàgines i un 4% a través de 'head-hunters' o empreses dedicades al reclutament de talent.

El més destacat no és sol que l'estratègia de networking s'ha consolidat com una de les vies més eficaces per a trobar treball sinó que a més, s'ha posat la mirada a l'estranger. En ampliar els horitzons, s'amplien també les oportunitats.

No obstant això, no és necessari viatjar a un altre país per a crear una xarxa de contactes internacional, perquè també des d'ací es pot accedir a cercles de professionals que influïsquen en la carrera laboral. Ara bé, la qual cosa sí que és imprescindible és el domini d'anglés per a garantir la integració en aquests grups i mantindre la comunicació desperta.

Existeixen plataformes online en les quals es pot contactar amb altres persones que ja han viatjat a un país estranger i estan vivint la seua experiència professional allí. Ells són els responsables d'informar sobre tràmits i gestions puntuals. També ofereixen suport i resolen dubtes als més indecisos. En definitiva, aquests llocs web són el punt de trobada entre els quals ja han agafat l'avió i els que estan projectant el seu viatge. Per això, és lògic que l'idioma triat tant per a uns com per a uns altres siga l'anglés.

Centres educatius com The Castle tenen en compte aquesta tendència a l'alça per crear una xarxa de contactes internacional. Per això, no solament dissenyen cursos a l'estranger sinó que potencien des d'ací -i en cada classe- la fluïdesa de l'alumne en l'idioma, sabent que és important per a la seua socialització. El que es pretén és que en les classes es perda la por a parlar públicament, perquè l'alumne estiga preparat i puga formar part d'una d'aqueixes comunitats.

La seua pròpia metodologia d'instrucció

Des de l'escola expliquen que el que motiva l'aprenenAceptartatge són les classes dinàmiques basades en la conversa. És també el que més agrada als alumnes. D'altra banda, els cursos intensius són una gran oportunitat per a posar-se a prova i aconseguir una immersió lingüística total.

Formar part d'una xarxa internacional de networking és sinònim de rebre suport en cas de plantejar-se l'opció de treballar en un altre país o fins i tot quan aqueix somni s'ha fet realitat. A més, els alumnes que dominen l'anglés tenen més oportunitats de formar part d'aqueixes xarxes de contacte i de no passar desapercebuts en un procés selectiu per a ocupar una vacant.

Consulte la informació original ACI

961753277
Major, 15
46230 - Alginet
(Valencia)
ocupacio@alginet.es