Agència de col·locació autoritzada nº 1000000076

Entra si ja estàs registrat/da


imagen seccin

Noticias

25/11/2022

Les tres preguntes que cal utilitzar perquè una entrevista de treball isca bé

Formular preguntes durant l'entrevista demostra que el candidat té criteri propi i seguretat en si mateix Continuar llegint »
24/11/2022

Claus que necessites saber perquè el teu currículum destaque en plena expansió de la digitalització

El món laboral actual cada vegada és més complex, augmentant les seues barreres d'entrada de manera constant i suposant un repte per a aquells que volen endinsar-se en ell, donar un gir professional o millorar les seues condicions. Continuar llegint »
23/11/2022

Pode a empresa impoñer cando coller as miñas vacacións?

Cantos días correspóndenme? pode a empresa decidir cando teño que collelos? Galisteo Avogados explica as posibilidades e resolve as dúbidas sobre cando e como podemos gozar do noso período de descanso Continuar llegint »
21/11/2022

El Black Friday del 2022 es perfila com el menys intens per a l'ús dels últims anys

Randstad anticipa un 17% menys de contractacions que l'any passat i Adecco preveu que augmenten, però molt per davall que en campanyes prèvies Continuar llegint »
18/11/2022

Sabies què...? El 50% de les empreses no superaria una inspecció de registre horari

Després de més de tres anys de l'entrada en vigor de la Llei del Control Horari, tal com es destaca des de Grup SPEC, encara són moltes les organitzacions que continuen cometent fallades entorn d'aquesta norma. Continuar llegint »
17/11/2022

Consells per a les empreses per a contactar amb les noves generacions de candidats/as

Els experts en Recursos Humans de la prestigiosa Page Personnel llancen una sèrie de pautes per a les companyies a l'hora de buscar talent jove Continuar llegint »
16/11/2022

El SEPE donarà prioritat a les persones LGTBI en la cerca d'ocupació

Se posibilitarà mitjançant una declaració jurada sobre la seva orientació sexual. La norma beneficiarà especialment a les persones trans, les més discriminades per a accedir al mercat laboral. Continuar llegint »
15/11/2022

Els 4 errors fiscals més comuns dels autònoms

La burocràcia és un dels principals problemes que troben els autònoms en el seu dia a dia i pot resultar un greu impediment en l'exercici de la seua activitat. Continuar llegint »
14/11/2022

Mites i veritats sobre el control horari en les empreses

Es pot controlar amb cambres? És necessari el control horari en les empreses xicotetes? Ha de fitxar el personal directiu? Descobreix les respostes. Continuar llegint »
11/11/2022

Guia pràctica per a preparar una entrevista virtual

A continuació, t'oferim alguns consells per a entrevistar virtuals, així com algunes recomanacions que poden aplicar-se tant si estàs en persona com si no Continuar llegint »
961753277
Major, 15 46230 - Alginet
(Valencia)
ocupacio@alginet.es
Sistema Nacional de Empleo